Zakelijk (glasvezel) internet met hoge snelheden – tot 10.000 keer sneller!

Mediacaster levert u een snelle, betrouwbare internet verbinding via glasvezel of via straalverbinding. De upload snelheid voor het verzenden van bestanden is daarbij net zo hoog als de download snelheid voor het ophalen van bestanden.

Online communicatie met uw klanten, leveranciers en relaties is voor u onmisbaar. U wilt dagelijks gebruik maken van toepassingen zoals email, de uitwisseling van (grote) gegevensbestanden, cloud applicaties, uw online werkplek, Internet bankieren, pinnen, social media, telefonie, opslagruimte in de cloud en backup mogelijkheden in de cloud of in ons datacenter. Zonder een betrouwbare en snelle verbinding loopt u risico op vertragingen en onderbrekingen of het verloren gaan van gegevens.

werken
Yeah ! Mediacaster levert u deze verbindingen en diensten zonder zorgen. Speciaal voor de bedrijven in Groningen levert Mediacaster zakelijke Internet verbindingen met snelheden van tenminste 100Mb/s voor € 125,- per maand via via glasvezel verbindingen. Ter referentie: met de ADSL verbindingen zoals die beschikbaar zijn op veel industrie terreinen in Groningen duurt het versturen van een 5 MB bestand 50 seconden. Met een Mediacaster zakelijk internet verbinding duurt dit hoogstens 3 seconden: 10 tot 10.000 keer zo snel, afhankelijk van de door u gewenste snelheid. Het versturen en ontvangen van bestanden gaat met dezelfde snelheid. Via glasvezel kunnen wij de snelst mogelijke verbindingen leveren, standaard tot wel 10 Gb/s of op aanvraag zelfs op nog hogere snelheden.

De voordelen van Mediacaster zakelijk Internet:

.Hoge beschikbaarheid .Hoge snelheden tot 10.000 Mbit/s (10 Gb/s) .Betrouwbaar en veilig
.Professionele en snelle levering .Rechtstreekse verbinding met het datacenter .Voordelig