Heeft u last van trage en instabiele ADSL verbindingen ?  Of van een te duur glasvezel aanbod ? Of van het traag versturen van gegevens op Internet omdat uw bedrijf gestaag groeit in medewerkers en het uitwisselen van steeds groter wordende bestanden en uw verbinding een te lage upload snelheid toelaat?Of wordt de vertraging (latency) steeds belangrijker voor u en wordt de beschikbaarheid van de verbinding ook steeds belangrijker omdat uw bedrijf steeds meer afhankelijk wordt van de internet verbinding?
Mediacaster levert u toegang tot Internet met snelheden tot 10.000 Mb/s (10 Gb/s) via glas of tot 500 Mb/s via een straalverbinding, ook naar uw bedrijfsverzamelpand. Mediacaster levert u deze verbindingen en diensten zonder zorgen.
Speciaal voor bedrijven in Groningen levert Mediacaster zakelijke Internet verbindingen met snelheden van tenminste 100 Mb/s voor € 125,- per maand via glasvezelverbindingen. De exacte mogelijkheden en prijzen hangen af van de locatie en mogelijkheden aldaar en de door u gewenste snelheid. Standaard leveren wij 1 Gb/s glas toegang tot ons netwerk, waarover u vervolgens internet verbindingen in de door u gewenste snelheid kunt afnemen of bijvoorbeeld een VLAN naar ons datacenter waar uw apparatuur staat opgesteld. Via vraag bundeling kunnen wij nog scherpere prijzen rekenen voor uw verbindingen. Voor meer afgelegen locaties zullen de prijzen wat hoger zijn en kan een straalverbinding vanaf een dichter bij een glas ring gelegen locatie een optie zijn. Neem contact met ons op via sales@mediacaster.nl onder vermelding van uw gegevens, adres en de door u gewenste snelheid en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
.Wat is het ?

.Hoe werkt het ?

.Wat kost het ?

.Aanvragen

.Referenties

no sweat Internet