Mediacaster Datacenter en Netwerken B.V.

 

Mediacaster is hét kenniscentrum op het gebied van hoogwaardige Internet technologieën en netwerk infrastructuur. Verbinden is ons motto: (inter)netwerken, glasvezel aanleg en belichting, wave division multiplexing (inclusief encrypted DWDM verbindingen tussen locaties), draadloze netwerken binnen én buiten, datacenter inrichting en ontsluiting, storage oplossingen, netwerk telefonie, schaalbare en hoog beschikbare server oplossingen en cloud oplossingen. Door onze achtergrond bij de grootste providers en bedrijven van Nederland kunnen wij de beste oplossing voor u ontwerpen, implementeren en beheren.

Wij kunnen u helpen met uw ICT vraagstukken en bestaande en nieuwe ontwikkelingen voor u toepassen met een sterke focus op de techniek als middel, niet als doel. Het doel is om uw behoefte of probleem te vertalen in een verbetering door toepassing van ICT.

We beschikken over mensen met jarenlange ervaring, een bewezen visie op praktische, bruikbare emerging technologies en een niet gestilde honger naar het bijhouden en bijstellen van hun kennis. We spreken zelf over Triple-E personeel: Ervaren, Efficiënt, Effectief.

Verbinden is niet alleen ons motto als het gaat om de techniek. Hoogwaardige communicatie voor, naar en met u is ons uitgangspunt. Wij vormen de perfecte aanvulling op uw strategie om uw concurrentie een stap voor te blijven.

Wilt u ook diensten aanbieden vanuit het datacenter aan zakelijke klanten op ons netwerk? Neem dan contact met ons op via info@mediacaster.nl.

 

Waarom Mediacaster?

.Kwaliteit en continuïteit .Snelle levering .Persoonlijke aandacht en betrokkenheid
.Professionele ondersteuning en service .Ervaren, efficiënt en effectief