Maximale prestaties en betrouwbaarheid, onafhankelijk advies.

Mediacaster levert glasvezel verbindingen van diverse leveranciers voor de toegang tot Internet, het ontsluiten van uw bedrijfsverzamelpand of bijvoorbeeld voor het koppelen van uw vestiging(en) met het datacenter of onderling. De glasvezel verbinding kan beheerd en voorzien van diensten zoals Internet en VPN worden geleverd. Wij helpen u met het maken van de beste keuze qua leverancier, apparatuur en netwerk ontwerp. Apparatuur kan door Mediacaster geleverd, geconfigureerd en beheerd worden. fibers

Wij leveren daarnaast onbelichte glasvezel verbindingen, zogenaamde dark fibers. Over een dark fiber verbinding kunt u standaard tot 10Gbps verkeer transporteren. Met betaalbare glasvezel technieken kunnen wij aannemelijke besparingen voor u realiseren en meerdere gescheiden verbindingen bundelen: tot 160Gbps aan verkeer over 1 glasvezel verbinding.

Heeft u (tevens) behoefte aan inpandige glasvezel verbindingen: Mediacaster verzorgt voor u de aanleg en zorgt dat uw netwerk optimaal gebruik kan maken van de verbindingen.